.

.

We stylen een wenkbrauw die past bij jouw gezicht.


Bij Beauty Brows gaan we uit van jouw natuurlijk wenkbrauw lijn. Dat doen we door te kijken naar de botstructuur van je neus, jukbeenderen en ogen. We creëren een wenkbrauw die past bij jouw gezicht.Bij Beauty Brows beheersen we verschillende technieken om je wenkbrauw te stylen: waxen, threading (epileren met draad), epileren met pincet, knippen en trimmen. Welke technieken we toepassen hangt af van jouw wenkbrauwen en je huid.
Beauty Brows in drie stappen:

Brow mapping: welke wenkbrauw past het beste bij jou? Op basis van de botstructuur in je gezicht bepalen we welke wenkbrauw vorm het beste past bij jouw gezicht.

Brow styling: het vormen van de wenkbrauw. We gebruiken de techniek die het meest geschikt is voor jouw huid en wenkbrauw: waxen of threading (epileren met draad) en/of epileren met pincet. Indien gewenst knippen of trimmen we je wenkbrauwen.

Brow caring: De huid rond je wenkbrauwen wordt verzorgd en we brengen een dag make up aan met Anastasia wenkbrauw make up.faq


Wat is threading?
Threading is epileren met draad waarbij de haartjes met wortel en al worden verwijderd. Voor deze manier is een goede techniek en alleen een katoenen draad nodig.

Waarom threading?
Door de techniek van epileren met draad kunnen we een strakke lijn maken. Daardoor krijgen de wenkbrauwen een mooie vorm en blijven ze langer in model. Voor de behandeling is alleen een draad nodig. Ideaal voor als je gevoelig bent voor bijvoorbeeld wax.

Doet threading pijn?
Dit is heel persoonlijk. De een zal zeggen dat het geen pijn doet, de ander ervaart misschien wel pijn.

Hoe lig ik er bij tijdens threading?
Bij Beauty Brows lig je gedurende je behandeling. Van belang is dat je mee helpt met het spannen van de huid. Wij vertellen je hoe je met handen de huid rond de ogen kunt strak trekken. Hoe strakker de huid, hoe groter de kans op een vlekkeloos resultaat.

Wat is overtweezed?
Een overtweezed wenkbrauw is teveel geëpileerd en heeft zijn natuurlijke vorm verloren. Bij Beauty Brows helpen we je natuurlijke wenkbrauw terug te brengen.

Wat kan ik doen aan (te) dunne wenkbrauwen?
Een (te) dunne wenkbrauw kunnen we behandelen door:
- de vorm strakker maken zonder de wenkbrauw te verkleinen en door eventueel make up advies geven om te wenkbrauw meer volume te geven.
- de vorm strakker te maken en te bepalen of de wenkbrauw voller te maken is door haartjes terug te laten groeien.